Pazartesi, Ekim 01, 2007

Çalışmalarımız

Sevgili Dostlarım,

Sonbaharın kendini iyice hissettirdiği bu dönemde sizlerden de gelen talepleri gözönüne alarak çalışma programımızda bazı düzenlemeler yapacağız.

Öncelikle hepinizin çok istediği ancak günün geç saatlere kadar kararmaması nedeni ile ara verdiğimiz Tratak çalışmları bayram ertesi başlayacak, gene bayram ertesi, daha önce
salı ve perşembe günleri uygulamakta olduğumuz 16:00 çalışmaları başlayacak

Yani :

16 ekim salı 16:00, yoga
18 ekim perşembe yoga
21 Ekim pazar saat 19:00 da Tratak

Çalışmaları yapılacak ve program bundan böyle bu ekler ile devam edecek.

Çalışan ve sabah erken saatte yoga çalışmalarına katılmak isteyenler için erken saatte yoga çalışması koymak istiyoruz zannederim bunu da kısa süre içimde başlatacağız net tarih ve saatlerini kısa süre içinde bilgilerinize sunacağım.

Aklınıza gelen konuları ek çalışma saat ve konularını her zamanki gibi bize e-mail ile ya da isterseniz telefon ile de bildirebilirsiniz. Unutmayın burası yanlızca "geleneksel yoga" çalışmalarının yapıldığı yoga'nın din değil felsefe olarak konuşulduğu ve paylaşıldığı bir yer, sizin yeriniz, keyifle önerilere açığız.

Unutmadan şunu da ekleyeyim, ahlakından şüphe duyduğum bir yoga tüccarı sahte profesör, web sitesinde pek çok yoga merkesi ve hocası arasında, bizim adımızı da "Kaivalya yoga" ve "Ananda yoga" şeklinde zikrederek, bizlerin gizli hindu tarikatları olduğumuzu beyan etmiş. Bu kişi hakkında tüm yasal haklarımız saklı tutarak gerekli işlemleri yapacağız. Ancak, bizzat ben ve tanıdığım diğer pek çok arkadaşım hakkında da hakaret olarak addedilebilecek söylemleri de var. Biz ne hindu ne de budistiz, bırakın bunu Yoga'nın din olmadığını söyleye söyleye dilimizde tüy biter, ayrıca bu mekanda dinsel hiç bir laf da edilmez. İnanç kişinin kendi bileceği bir konudur. Bu kişi, biz ve diğer arkadaşları karalayarak kendi ticari kaygılarını göstermiş durumdadır. Dostlarım burası bir ticarethane hiç bir zaman olmadı ve olmayacaktır. Biz doğru bildiğimiz yolda çalışmalarımız devam edeceğiz. Bu gibi çamur atmalar atanın kişiliğini gösterir.

Bu sene 18.yılımıza giriyoruz. Tertemiz felsefi yaklaşımımızla sizlerden hep destek gördük, buna layık olmaya her zamanki gibi devam edeceğiz, yani kervan yürüyecektir.

Sevgilerle kalın.
Ananda