Pazartesi, Kasım 19, 2007

Pazar çalışmaları

Geçtiğimiz pazar günü, oldukça yoğun bir günde çok keyifli çalışmalar yaptık.

Daha önce de bilgilerini verdiğim üzere, sevgili Sedef, "Melek çalışmaları" söyleşisine pek çok tanıdık ve yeni tanışma imkanı bulduğumuz dost katıldı. Güzel meditasyonlar ile bezenmiş, bilgiler ve soru cevap dolu güzel bir toplantı oldu. Sizlere söz verdiğimiz üzere, "Melek çalışmaları" gruplarını oluşturuyoruz ve en kısa zamanda workshoplara başlıyacağız. Çok keyifli ve faydalı olacağından hiç şüphem yok.

İlerideki günlerde gene böyle spiritüel çalışmalara yer vereceğiz....

Melek çalışmalarından sonra acelesi olmayan arkadaşlar, kalarak bizim çalışmalarımızı da birlikte yaptık. Bu spiritüel ziyafet gününde, ben de uzun zamandır başlatmayı düşündüğüm, "Laya Yoga" meditasyonları serisine giriş yaptım. Hep birlikte muhteşem bir Laya yoga meditasyonu yaptık. Tabiri caiz ise uçtuk. Evrenin güzel titreşimleri ile bütünleşerek varlığımızı yücelttik.

Daha sonra ise pazar programlarımızın değişmezi "Tratak" çalışması ile devam eden günümüz, "yoga" bölümü ile tamamlandı.

Böylece hep birlikte, yaklaşık 6 saat pek güzel paylaşımlar elde ettik. Sevgi ile paylaşılan bilginin büyüsü bizi sardı sarmaladı mutluluk ve huzur verdi. Tüm katılan dostlarımıza binlerce teşekkür ederiz.....

Sevgiyle kalınız.