Salı, Mayıs 13, 2008

19.yıl

Sevgili dostlarımız ,

Sessiz sedasız, 19. yılımızı idrak etmekteyiz . 19 önemli bir rakkamdır.
Yıllar su gibi akıp gidiyor, her geçen gün bize yeni şeyler katıyor. Eski CKM de verdiğimiz
başlangıç konferansı dün gibi. Oradaki meraklı yüzleri hala en iyi şekilde hatırlıyorum. İlk başladığımız zamanı, koştura koştura gelen dostları. Ciftehavuzlar'daki ilk Aşram'ı, bazı olumsuz şartlarına rağmen, en içten katılımlarınızı bu an gibi hatırlıyorum.



Ne kadar mutlu ki, geleneksel Yoga ve onun güzel felsefi yaklaşımından hiç ödün vermeden, bilumum, acaip ritüellere, dinsel yaklaşımlara girmeden ; kafadan atma isimleri olan ve sırf yenilik diye, maddi hırslarla ve büyük yaygaralarla kimselere yoga veya uyduruk şeyler sunmadan geçti 19 yıl.

Bakıyorum da artık iyice klasikleştik. Yurtiçinde ve dışında tanınan ve de referans bir isim olduk. Bunu
başarabilmeki için her türlü ticari zihniyetten çok uzak saf ve tertemiz duygularımızla / duygularınızla çalıştık ve çalışmaya da devam etmekteyiz. Gelen, gelemeyen tüm dostlarımız ile hep sevgi saygı ilişkisi içinde günler geçti ve daha da niceleri olacaktır.

Bizler buradayız, ( her ne kadar belediye diğer tabelalar gibi bizim de tabelamızı söktüyse de :)) aynı yerde faaliyetteyiz. Gene keyifle çalışmalarımızı, sohbetlerimizi sürdürüyoruz, bilgisine güvendiğimiz arkadaşlarımızın sorumluluğunda bazı ilave çalışmaları da içimizde barındırarak. Nice 19 yıllar.


Hepinizi her zaman bekliyoruz...


Sevgiyle kalınız.

Anand
a