Perşembe, Ocak 04, 2007

Yeni yıl yeni çalışmalar

Sevgili dostlarım,

Bayramdı yılbaşıydı derken, hepsini geride bıraktık. Ben her zaman derim ki yeni yılın ilk günü bittiğinde yıl da bitmiş sayılır. Zira o kadar çabuk geçer ki zaman, bir de bakarsınız yıl gene bitmiş. Sonra bu biten yılları ardı sıra eklemeye başlıyoruz ve bakıyoruz onlardan bir sürü tüketmişiz. Üstelik, ne kadar kredimiz kaldığı da belli değil.
Bunları kederlenin diye yazmadım, ama hepimizin uyanık olmamız lazım. İzafiyet teorisi, zamanın izafi olduğunu söylüyor, Bu durumda, onu uzatmak ta kısaltmak ta elimizde. Farkındalık içinde ve anımızı en iyi değerlendirme azminde olursak, zamanı uzatabiliriz. Yoksa hiç bir şeyin farkında olmadan yaşamın içinde yuvarlanırsak öyle hızlı geçer ki farkına varama imkanı yok.....

Dostlarım, yeni yılda çalışmalarımıza bir iki ilave yapacağız, öncelikle bir müddettir ara verdiğimiz Tratak çalışmaları 15 ocak pazar gününden itibaren başlıyacak ek olarak "cyclic meditation" da başlatacağız. Bunlar bir hafta ara ile olacak yani bir pazar tratak bir pazar cyclic meditation. Bu çalışmalar yoga katılımcılarımız için ücretsiz olacak.
Ayrıca, hafta içine salı öğleden sonraya ve perşembe sabah ve öğleden sonraya iki yoga çalışması daha koyacağız. bunların başlama tarihini de sizlere en kısa zamanda bildireceğim.

Hepinize bir kere daha mutlu yıllar, aydınlıklar, farkındalıklar dilerim
Sevgiyle kalınız

Ananda