Pazar, Aralık 31, 2006

31 aralık 2006

Sevgili Dostlarım,

Bu yılın da sonuna geldik, umutlarla dolu olarak yeni bir yıla gireceğiz. Umarım 2007 hepimize sağlık, mutluluk, huzur ve neş'e getirir. Herşey, iyiye, güzele ve aydınlığa gider. Bilginin ve evrensel sevginin aydınlığı dünyamızı ve gölgede kalan tüm kalpleri aydınlatır. Herkese huzur ve sükunet verir. Umarım her bakımdan adaletli
ve dengeli varlıklara dönüştürür bizleri. İdrak ve şuur alanlarımız açılır ve gepgeniş düşünceler verir bizlere.

Herşey sevgi ile olur dostlarım, önce kendinizi en iyi şekilde sevmeliyiz, elbette bundan kastım birilerine zarar vererek bencillik etmek değil. Kendinize bakın görün ve her halinizle sevin, sevin ki başkalarını da sevebilesiniz. Umarım hiç birimiz bilerek veya bilmeyerek hiç bir şeye zarar vermeyiz, ne fiziksel ne zihinsel ve ne de ruhsal olarak.

Bizler Kaivalya Yogashram ekibi olarak, bu yıl 17. çalışma yılımıza giriyoruz. Her türlü şarta rağmen ayakta durup; bu aşramı, karmaşanın ortasında hala sıcak ve huzur dolu bir yuva olarak tutuyoruz. Hep burada olacağız ve sevgiyi, bilgiyi, Yoga'yı paylaşacağız. Asla ticarethane olmadan ve asla hırslarımıza yenilmeden.

Sizleri çok seviyoruz, yeni yılda da birlikte olmayı arzuluyoruz, belki yepyeni tecrübelerle ve yalnız yoga ile....

Sağlık, Mutluluk neş'e ve sevgiyle kalınız....

KAİVALYA YOGASHRAM